Menu

Veel gestelde vragen

 • Artikelen die niet op de site staan hebben we vaak wel. U kunt dat via het contactformulier vragen en/of bestellen.
 • Na bestelling nemen wij direct contact met u op en krijgt u onze betaalgegevens. U kunt bij ons ook via iDeal betalen of gewoon overmaken op een van onze rekeningen, net wat u wilt ! Na betaling hebt u de bestelling meestal binnen 1 of 2 dagen thuis.
 • Alle prijzen zijn inclusief BTW. Verzenden is gratis in Nederland bij bestellingen vanaf een totaalbedrag van 50 euro. Bestellingen onder de 50 euro kunnen wij ivm de hoge verzendkosten niet meer aannemen. De kosten voor u als klant worden dan te hoog ! Zendingen naar andere landen krijgen een vrachttoeslag van 10 euro.
 • Wij kunnen ook bij een pickup point leveren als u dat aangeeft. Wij verzenden onze pakketten met DPD. Ook kunnen wij kleine pakketten met PostNL verzenden.
 • Aangezien wij vrijwel alles voor de laagste prijs van Europa leveren gaan wij ervan uit dat u gekochte spullen niet retour stuurt. Garantie en een uitstekende service hebt u natuurlijk wel.
 • Bij elke bestelling krijgt u een factuur met apart vermelde BTW. Wij leveren niet zonder BTW naar het buitenland want de BTW kunt u zelf verrekenen.
 • Gitaren kunnen wij op verzoek geheel naar wens speelklaar afstellen. Onze productspecialist heeft daar 25 jaar ervaring mee en doet dat uitstekend !
 • Wij zijn een muziekwinkel met een website en een van de best gesorteerde online webwinkels. Wij nemen geen verkochte goederen retour natuurlijk, als u iets koopt wilt u dat nieuw in een gesloten doos ontvangen, behalve bij defecten etc. In dat geval wordt het geleverde vervangen of hersteld. Na bestelling ontvangt u van ons een mail met betaalgegevens en uitleg over ons GEEN RETOUR BELEID. Mocht u het met deze juridisch goedgekeurde voorwaarden oneens zijn dan kunt u de bestelling natuurlijk eenvoudig annuleren en kunt u vaak voor een hoger bedrag elders bestellen. Dat is geen enkel probleem. De keus is simpel, bij ons kopen is de beste prijs en altijd nieuw en elders kopen is wat meer betalen en afwachten wat er geleverd wordt.
 • Inruil van instrumenten is bij ons niet mogelijk. U verkoopt uw instrumenten het beste zelf en profiteert dan van onze lage prijzen.
 • Wij geven altijd service en garantie op alle producten. Bij problemen zijn wij altijd direct telefonisch of via mail bereikbaar en mocht er iets defect zijn dan helpen wij u snel.
 • DUURZAAMHEID EN MILIEU staat bij ons voorop bij het verzenden van uw bestelling. De producten zitten natuurlijk nieuw in doos van de fabrikant maar bij verzending verpakken wij uw producten in gebruikte dozen en wij maken tevens gebruik van reeds gebruikte materialen ter opvulling. Zo hoeven we geen nieuwe dozen te gebruiken. Diverse ondernemers in onze straat leveren hun dozen aan bij ons die wij weer hergebruiken zodat er geen onnodige grondstoffen gebruikt worden. Groener kan het niet !
 • SHOPTEGOED geven wij op veel van onze toch al laag geprijsde artikelen. Het SHOPTEGOED bedrag kunt u overal voor gebruiken. U kunt hiervoor een of meerdere artikelen toevoegen aan uw oorspronkelijke bestelling en wij verrekenen uw SHOPTEGOED hier dan mee. Dus stel u hebt een SHOPTEGOED van 100 euro dan kunt u voor 100 euro of meer natuurlijk extra artikelen bestellen waarbij u bij betaling direct uw SHOPTEGOED mag verrekenen. SHOPTEGOED wordt niet contant uitbetaald maar uitsluitend verrekend bij uw bestelling. Graag uw oorspronkelijke bestelling aanvullen met de artikelen die u wenst bij te bestellen en het SHOPTEGOED brengen wij direct op uw bestelling in mindering ! Voorbeeld, u bestelt een artikel van 999 euro met 100 euro SHOPTEGOED. U bestelt dan voor 120 euro aan accessoires, dan betaalt u dus 999 plus 120 minus 100 euro dus slechts 1019 euro.